nemtudokujat Creative Commons License 2014.06.04 0 0 4283

Tegnap tényleg nem sok kellett, hogy elüssenek. Fentről jött, látta, hogy éppen megyek át, még rá is gyorsított... így hát megtettem a kezdő lépéseket az ügyben.

Beszéltem a 11. kerületi Városgazdálkodási Igazgatóság - Közlekedési Osztályával, akik tájékoztattak, hogy már érkezett bejelentés a Rupphegyi útról is. Kérték, e-mailt írjak, hogy legyen nyoma a bejelentésnek, és majd ők hivatalból kiküldik Budaörsnek is. Idén már nincs rá keret (miért is lenne?), de valami megoldás fog születni az ügy érdekében. 

A buszra annyit mondtak, hogy fekvőrendőr és busz nem fér meg együtt. Szerintem ez nem lesz majd akadály, hiszen fent megáll, utána meg csak legurul százzal, így el lehet azt terelni másfelé is. No meg alig-alig jár.

Első körben egy 30-as táblát magyaráztak, de azzal is ugyanez lesz. Mennek, mint az állat.

Fent még durvább a helyzet a Törökbálinti úton.

Ja, meg kérdezte, hogy a budaörsi oldalon van-e járda. Mondtam van egy kis keskeny, de idővel akkor is át kell jönni. No meg mindig halálra ijedek attól az agresszív, állandóan ugató dögtől is, valamint a ház előtt "parkoló" autókról meg már nem is beszélve, akiknek pont a kijárathoz kell állni, hogy jól belelépjen az ember a sárba/murvába és a vizes fűre kényszerüljön a közlekedéssel...

 

Nagyon mérges vagyok! Írom az e-mailt...