n.tomika Creative Commons License 2014.06.09 0 0 207

Helló mindenki!Rég jártam már erre! Egyszer írtam egy jó hosszú szöveget, és elszállt,ideges lettem és kikapcsoltam a gépet. azóta pedig nem volt időm felnézni! Szerencsére nem volt rohamunk,mert akkor már biztosan írtam volna hamarabb is! Sajnálom a kutyusaitokat. Én a tegretol mellé milgamma gyógyszert adok a kutyámnak és nem tudom hogy hat e, de mióta szedjük szerncsére semmi......(KOPKOP) mindenkinek csak ajánlani tudom simány gyógyszertárban árulják MILLGAMA DRAZSÉ néven! én napi 2x1 et adok abból is! Idegbajokra van b vitaminokat tartalmaz.meg sok mindent! Próbáljátok ki, persze előtte kikérhetitek a dokitok tanácsát! Én úgy tudom MRI Kaposváron van és jó drága. De az a helyzet, hogy hiába mutatják ki hogy az agyában elváltozás van, gyógyítani úgy se tudják! Ja és ehez a vizsgálathoz altatás szükséges. Én ha nem muszály nem szívesen altatgattatom el a kutyám, mert a mi esetünkben előfordúlhat hogy az minden problémának a kiváltója. ugyanis 1éve toklász ment a kutyám belső combjába és az szépen elvándorlt benne, végig a herezacskójához! Elvittem hogy kivegyék, ki kellett műteni amihez el kellett altatni. jól sikerült a műtét igaz 7napig utánna vérzett meg gennyezett de minden ok volt. aztán decemberben, márciusban rohamok és a doktornő egyből kérdezte nem volt e eszméletlen a kutya, mert 10 éves koráig ha nem jön elő akkor nem epilepszia hanem valami agyi baj, és én arra gondolok, hogy akkor altatáskor lehetett kevés oxigénmentes időszak és agyikárosodása lehetett és az a rohamok kiindulópontja.   BÁR ez csak az én elméletem, de szerintem nem kizárható, épp ezért öreg kutyát nem is szívesen altatnak.  

A  gyógyszernek pedig be kell épülnie a szervezetébe ami azért 3-4hét, nekünk is mondta a doki h addíg nem lessz változás, lehetnek rohamok, de szerencsére nincs, épp ezért ajánlom mindenkinek a millgammát!!!!  Csütörtöktől újabb lehülés várható!!!!!!!!Goffi már előre sajnállak, mert én már rég éltem átt rohamot, és nem is szeretnék a közeljövőben, mert tudom hogy rossz érzés!!!

A ti kutyáitok hogyan viseli ezt a nagy meleget? szegények....nagykabátban jó hogy kibírják!!!!

Valaki hallott már a kurkuma jótékony hatásáról kutyáknál? Ismerősöm adja a kutyájának öregkori hátsó izuleti fájdalmakra és elvileg azt mondja hat neki!valaki hallott már róla vagy tapasztalta már?