goffi Creative Commons License 2014.06.09 0 0 208

Szia!

 

 

Jó olvasni pozitívumokat is, már rég volt rohamotok, szerencsére:) 

Ne is emlegesd, a lehülést, már előre parázok tőle. Nálunk szombat, vasárnapra mond nagyobbat, akkor 23-24 fokot mutat. Nálunk meg pont akkor telik le a 2 hét az előző roham óta, úgyhogy garantált, hogy megint lesz neki A legrosszabb az, hogy mi szombaton pont elutazunk. Igaz egy napra, de ha éppen akkor rohamozik, akkor elég annyi idő is. Fel is hívom a doktornőt, hogy adjak e  neki vmit vagy emeljek e aznapra a gyógyszerén. De még az is előfordulhat, hogy inkább itthon maradok.

Én is adok kiegészítőt a gyógyszerek mellé, Luposant. Ebben is van csomó B vitamin, meg másfajta vitaminok is, ami a doktornő szerint jó az epilepsziára. Ráadásul még a kullancsokat és bolhákat is távol tartja. Kíváncsi leszek rá, kb 2 hete kapja még csak. Még ezen a héten fél-fél szemet kap a levetiracetamból, 13-ától kaphat napi kettőt. Ez lesz egyenlőre a napi adagja, de ezen még lehet emelni, ha szükséges. A tegretolból már napi 2-t kap. 

A meleggel szerencsére nincs bajunk, az nem vált ki nála rohamokat, pedig nagyon meleg van már napok óta. Inkább csak alszik, pihen egész nap, estére kezd el mozgolódni. Az utolsó roham nagyon megviselte, még másnap sem volt az igazi a kutya, eléggé nyugtalan volt, sokat mozgolódott. Az a legrosszabb, hogy annyira fáj neki ilyenkor a feje, az algopiryn semmit sem ér. Írt fel a doktornő egy erős gyógyszert, az hatásos volt, szerencsére. Csak azt pont nem váltottam ki, így a roham alatt szóltam tesómnak, hogy ugorjon már el a patikába, én nem merem itt hagyni a kutyát.

Én nem halottam a kurkumáról semmi ilyesmit, de az nem jelenti azt, hogy nincs ilyen hatása. Én -már irtam lentebb is- a zöldkagylóról hallottam nagyon jókat.

Előzmény: n.tomika (207)