n.tomika Creative Commons License 2014.06.30 0 0 220

Sziasztok!
Rég jártam már erre! vagyis inkább rég írtam, de azért idővel mindíg benézek és olvasgatok! Ennek valószínű az oka hogy hála istennek mostanában roham mentesek vagyunk!

Goffi akkor ti most megint rohamokra számíthattok? most jár le a 2hét, plussz jön a hidegfront... én belebolondulnék, ha sokat rohamozna szegény kutyusom! De igazából most fog elkezdeni hatni a gyógyszer!nem? most fog beépűlni a szervezetébe!?

Málnagazdi! mennyi idő a kutyusod? és a műtét után alakultak ki a rohamok? nekem igaz 11 éves a kutyám de az ő esetében( meg ahogy olvasgatom sokak esetében sem) biztosan nem epilepszia a kiváltó ok, hanem valami agyi károsodás! nekünk pont egy éve volt műtéte a kutyának, toklász ment a combjába és ott 10-20cm en keresztűl vándorolgatott benne egészen a heréjéig! el kellett altatni a kutyát, és én merem állítani, hogy altatás közben történt vele valami( lehet oxigen hiány közben idegek haltak el, sérült az agya).Igaz ez csak az én elképzelésem de lehet a ti esetetekben is ez lehet a kiváltó ok! vagy nemlehetséges?

nekünk napi 2x1 TEGRETOL CR 200MG ot és 2x1 MILGAMMA drezsét kell szednünk! A milgamma az csak ajánlás de mivel agyi idegekre ható hatása van és úgytűnik működik, ezért csak ajánlani tudom!Plussz vannak kúpok roham esetére de ezeket szerencsére még nem kellett használni!

Kívánok mindenkinek szép és rohammentes napot/napokat!