Balazs84 Creative Commons License 2014.07.12 0 0 7208

Üdvözlet.

Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Városban voltam tolattam ki a parkolóból félkörívesen mert féloldalasan lehet leállni a túloldalon pedig nem nézett szét a másik autós és kijött a sávba ahol Én már egyenesen tudtam is volna menni,kikanyarodott és nekiment a hátsó lökhárítónak.Neki a jobb első ajtó és jobb első sárvédő horpadt be.

Nekem egy hátsó lökhárító javítással és festéssel munkadíjjal 20000 ft omba került.Vállalni nem vállalta el a felelősséget természetesen,rendőrt nem tudtam hívni mert dolgoznom kellett menni 2 órával később.

Most kaptam meg a kárrendezést és 120.000ftről szól a kárrendezés,a jobb első ajtó és a jobb első sárvédőről és talán a fehére fújásról mert fehér volt.

Az Én károm 20000 ft ból meg volt csinálva úgyhogy gondolhatjátok nem volt nagy ütközés csak koccanás és az Ő részéről sem volt nagy horpadás az is meglett volna nagyon max 50 ből.Szervízbe fel is vettük hogy csak az ajtó és sárvédő horpadt be amit ki lehet kalapálni mégis ekkora kárról jött ki igazolás

Mit lehet ilyenkor tenni hogy megtudjam miket cseréltek még ki az én költségemre és miket csináltattak még meg rajta?Címe telefonszáma is megvan a másik félnek megkérdezni hogy miért ekkora a kárrendezés?Vagy ezt valahogy meg lehet oldani hogy a másik fél mégis bevallja mit cserélt még?

A másik pedig bónusz 10 ben vagyok eddig semmi sem volt most is csak ez  a koccanás hogy rámjött,akkor mennyi lessz most a bónuszom?

Azt tudom hogy 2 bónuszt esek de a a kalkulátorban mit jelent az hogy okozott e kárt az elmúlt 3 évben?Bónusz 8 ban leszek,vagy beleszámít hogy volt ez a koccanás.Jelenleg 13000 ftot fizetek,bónusz8 ban20000ft lenne,Ha pedig bónusz 10 et és bejelölöm hogy volt károm 2014 ben,bár azt nem lehet beütni csak 2013-2012-2011 et akkor pedig26000 ft lessz.

Elnézést hogy nem tudom hogy történnek ezek nem értek hozzá és még nem történt velem ilyen,de nagyon megköszönném a segítségeteket.

Köszönöm.

 

Üdv:Balázs