sz.margo Creative Commons License 2014.07.15 0 0 20060

Sziasztok!

 

Katica édesek a kis baglyok:)...persze a többi is nagy élmény lehet, ahogy most testközelben kerülsz sokféle madárkával:)

 

Ildikó biztos így van, mert pld. a büdöskék, amiket a saját magról vetettem most főleg az eső után gyönyörűek, már ahol a hangyák ki nem szik, meg a talajban nincs valami sós maradvány, amit télen odaszórnak a hóval, vagy ki tudja mi még:(...de amit palántaként vesz valaki, ahogy látom a ház  előtt is több helyen, semmire nem mennek, csak vegetálnak, nekem is volt már olyanom is:(...de most a vinkával is úgy jártam , amit a ládába ültettem, már sokkal kisebb a virága és mintha a levele is pöndörödne össze, amit még utána vettem, az most még szép, de ki tudja meddig? Mindegy, próbálkozunk aztán lesz valami. A muskátlik is majd megint novemberben hozzák a sok szép friss hajtást és virágot, mint tavaly is:)

 

Tücsi most nyaral, nemrég vittem ki, eddig röpködhetett, ha akart, amíg én a várost jártam délelőtt.

 

Legyen szép napotok, mára még ígértek délutánra zivatarokat, hát majd eldől...tegnap megúsztuk, itt már végre nem esett:)...viszont a talaj nem is vizes már most sem, nagyon hamar kiszárad, pedig azt hittem, most majd egy ideig elég lesz neki.