eperella Creative Commons License 2014.08.03 0 0 2602

Sziasztok!

Nem értem mit kell háborogni. Tudjátok nem kötelező a Pennynél dolgozni, bármikor odébb lehet állni, de más hálózatokban sem jobb a helyzet.

A multik nem azért telepedtek le többek között Magyarországon, hogy a magyar prolik zsírosra keressék magukat. Csak egy cél lebeg előttük, hogy minél magasabb profitot vigyenek haza.

Az ügyvezetést abszolút nem érdekli a dolgozók közérzete a cégnél, ameddig a boltok időben megkapják a megrendelt árut és ez által megfelelő forgalmat produkálnak.

Bizonyos középvezetőkről is megemlítenék pár dolgot: vannak közöttük olyanok, akik a hosszú nyelvüknek köszönhetik a szakmai előmenetelüket, és vannak köztük teljesen analfabéták is.

Nem elég a gondolatokat írásban megosztani egymással, hanem a tettek mezejére kellene lépni…
De a valóság az, hogy az emberek döntő többsége ki van szolgáltatva a munkaadójának, a munkáltató ezzel tisztában van és maximálisan ki is használja. (Megalázóan alacsony bérek, tisztességtelen bánásmód, stb.)

Szerintetek meddig fog tartani ez az állapot?
Lesz valaha olyan, hogy az alkalmazottak jó kedvel mennek a munkahelyükre dolgozni, és még a vevőkre is fognak tudni mosolyogni?

 

Előzmény: egy munkás (2599)