goffi Creative Commons License 2014.08.03 0 0 238

Hali!

 

Igen, szedjük már pár napja az új gyógyszert. 1/8-ad szemmel kell indítani, mindig a 7. naptól emelhetem neki. Elég sokára fogjuk elérni az egy szemet. Ha ez bejönne akkor a tegretolt szép lassan lecsökkentenénk, jó lenne elhagyni. Egyenlőre nem tudom, hogy használ e az új bogyó, kövi vasárnap-hétfőn telik le a megszokott 2 hét.

Nálunk eddig kétszer volt olyan, hogy egymaga rohamozott a kutya. Az egyik durva lehetett, a nyomok alapján. A másik az úgy volt hogy délelőtt rohamozott sokat, este fele meg elmentem itthonról 1.5 órára és persze akkor is volt neki rohama, de max 1 v 2 lehetett. Nálunk mindig tiszta nyál meg pisi a kutya, úgyhogy én észre veszem. Ha kertesben lenne akkor is látnám rajta, meg ő büdi is szokott lenni, ilyenkor mindig meg kell fürdetnem.

A te kutyád nem szokott roham után idegesebb, nyugtalanabb lenni? Én ebből is tudnám, hogy valami nem stimmel. Roham után mindig zaklatottabb, nem találja a helyét. Hívtad a doktornőtöket, hogy rohamozott a kutya? Mit mondott? Nekem ilyenkor mindig fel kell hívnom, hogy tudjon róla és úgy alakul a további gyógyszerezés. Mondjuk nálatok azért más a helyzet, mert ti hozzánk képest nagyon ritkán rohamoztok, meg csak egy rohamotok van. Lehet ennyi belefér, mondjuk én ennek már nagyon örülnék :) 

Szerintem a nagy meleg is közre játszik, hogy ilyen lusták és kedvtelenek a kutyák. Enyém egész nap alszik, csak este kezd el mocorogni, akkor meg nem nagyon akar lefeküdni. Ha kicsit jön hűvösebb, akkor nappal is aktívabb. A te kutyád meg idősebb is, szerintem biztos ez is közre játszik. Na meg ez a hülye idő. Szegények, nem csodálom, hogy rohamoznak...

Előzmény: n.tomika (237)