n.tomika Creative Commons License 2014.08.09 0 0 240

Szia!

nekem németjuhászom van, de hozzászolnék énis, hátha segít!

Én azt tanácsolnám, hogy mielőbb keress fel egy specialistát. Továbbá kérdezném, hogy nagy kivizsgálás volt e? Ugy értem vettek e vért, stb...? Mert ha mindíg evés közben csinálja( nem tudom mit eszik, ugyanazt az ételt mindíg) nem fordúlhat elő hogy valamire alergiás?

Elvileg az epilepszia az egy vele született betegség, túltenyéstés, beltenyésztés esetén biztosan kialakúl. Viszont ahogyan hallottam hogy ha vele született epilepszia akkor az már fiatal korban 1-2-3-4éves koráig kialakúl.Nemtudom ti hány évesek vagytok! nekünk 10évesen alakultak ki a rohamok, amire azt mondta a doktornő, hogy nem valószinű, hogy epilepsziáról beszélünk, hanem valami agyi elváltozásról, ami epilepszia szerű rohamokat vált ki, így epilepszia gyógyszerekkel is kezelik! A mi esetünkben mindíg hajnalban, éjszaka vagy a kora reggeli órákban volt-van roham. mikor elvittem helyi sima állatorvoshoz ők egyből a Diazepam oldatot adták roham esetére majd mondták, hogy ha sűrűn lessz roham akkor kap

sevenalt! Még jó hogy specialistához mentünk, mert ő elmondta hogy a mi esetünkben nem tanácsolt egyik előbb említett gyógyszer se, mert ezek mind 2 gyogtató hatásúak, magyarúl abba az állapotba nyomják vissza a kutyát, amiben a rohamot kapta, épp ezért mi Tegretol CR 200as tablettát szedünk!A sima állatorvosok a sevenalt, míg a specialisták többnyire a tegretolt ajánlják abból is a CR fajta a jó, mert az hosszú hatású készítmény.( bár ez kutya és betegsége függő). Nekem az lenne a véleményem, hogy ha nem válik, be a Sevenal és a kutya továbbra is sűrün rohamozik akkor forduljatok specialistához! Bármi kérdésed lenne, ha tudok válaszolok! (Továbbá az álltalam leírt dolgok, csak az én véleményeim amit hallásból szedtem öszze, lehet nem mindenben igazak.............)

További szép napoot!

Előzmény: Dudás Pálné Gyöngyi (239)