Aga Creative Commons License 2014.08.26 0 0 21090

Úgy gondolom, egy olyan hasznos tartalommal is színesítem a fórumot, ami leendő párok részére elég fontos lehet...

Ha esküvő, akkor mindenkinek az eszem-iszom, dínom-dánom jut eszébe táncos zenés környezetben felhőtlen vidám hangulattal, elvégre valakik összeházasodtak és a násznép együtt örül az ifjú párral. A pár, mint jó házigazda természetesen igyekszik a vendégek kedvében járni és mindenféle földi jóval elhalmozza őket, többek között különféle szeszes italokkal. Ennek módja többféle lehet, van amikor a helyszín adott ital csomagját választva meghatározott fajtájú és márkájú italokat lehet korlátlanul vagy valamilyen limitált mennyiségben fogyasztani, esetleg csak a ceremónia utáni pezsgő van a csomagban, de az is előfordul, hogy a pár maga viszi a szeszes italokat az étterembe (anyagi vagy akár termelői megfontolásból)

 

A gond ott kezdődik, hogy ami ingyen van, abból sosem elég. Megfelelő számú vendég esetében minden alkalommal van egy vagy több olyan személy, aki nincs teljesen tisztában saját képességeivel az alkohol lebontását, valamint annak agyműködésére gyakorolt hatását illetően. Tetőzi a problémát, ha ez az illető esetleg egy közeli rokon… mit lehet kezdeni velük ebben az esetben, illetve hogyan lehet elkerülni az ilyen helyzeteket?

 

A teljes cikk itt: http://www.digilab.hu/az-alkohol-hatasa-az-eskuvokre/