goffi Creative Commons License 2014.08.27 0 0 253

Szia!

 

Sajnálom. Azt hittem jó lesz a kutyádnak ez az adag, olyan sokáig nem voltak rohamai. Mi a tegretolból 2x2-t szedünk, de ezt már nem emeli a doki, azt mondta.

Most járt le a 2 hét...úgyhogy a napokban várható a roham. Az új gyógyszerből vasárnap óta szed 2x1-et, elvileg ez még nem dolgozik. Szerintem kell neki még legalább 1 hónap. 

Azt az én kutyám is csinálja, hogy kb a roham 10mp, de utána még percekig fekszik kinyúlva, biztos fáradt. Utána felkel és ő is járkál megállás nélkül. Ilyenkor esik-kel, mert nálunk nincsenek szőnyegek, így csúszik neki. Ilyenkor leszoktam rakni neki pár rongyszőnyeget, hogy ne verje már szét magát. Ő is nagyon sokat iszik utána, de már csak akkor mikor kezd jobban lenni, ilyenkor tudom, hogy max 1-2 rohama lesz még. Ha a csokit elfogadja, akkor meg a végén vagyunk már, azt várom mindig a legjobban :) Sajnos nem lehet ilyenkor mit csinálni. Én szoktam neki adni 0.5-ös frontint, de ez sem állítja le, megy mint a robot. Elaludni is úgy szokott, hogy megáll, ácsorog ameddig bír és szabályosan összeesik. Gondolom azért csak elfáradtnak, meg hatnak is a gyógyszerek, de olyan késztetést érezhet, ami mindent legyőz és addig megy amíg össze nem esik. 

Én nagyon sokszor álmodom azt, hogy rohamozik a kutya. Már teljesen bebolondul tőle az ember. Főleg amikor tudom, hogy letelt a két hét...akkor szinte nincs is egyedül, őrködünk mellette. Bár mostanában mindig éjszaka meg hajnalban kezdődtek a rohamok. Nem könnyű együtt élni egy epis kutyával...sajnálom nagyon őket, olyan kis ártatlanok.

Előzmény: n.tomika (251)