eperella Creative Commons License 2014.09.02 0 0 2630

Kedves Kempingez!

Az előző hozzászólásomban erre (2622) az írására reagáltam. Mert sérti a fülemet, hogy az EMBEREKET állománynak nevezi, akik szelektálódnak, és gyengébb képességűek, akiknek előnytelen a megjelenésük. Tudja kedves Kempingez, csúnya dolog az EMBEREKET a megjelenésük alapján megítélni. Ha valaki nem modell alkat, akkor haljon éhen? Ha valaki nem tud diplomázni (a helyesírásából kiindulva Önnek sem sikerült; muszály vagy muszáj?-költői kérdés, de van több is, ha kívánja felsorolom tételesen), akkor ne is dolgozzon?

A jellemző hiányosság, melyről ír (polccímkék), nem csak a Penny sajátossága, bármelyik kereskedelmi láncnál lehet hiányosságot találni. A cikkek beazonosításához pedig egy háziasszony áruismerete elég.

Abban Önnek teljesen igaza van, hogy egy terméket annyiért kell eladni, amennyiért ki van írva, de ha jól értelmeztem, még azt sem tudták igazán megállapítani, hogy jól volt-e kiírva, hiszen két helyen is említi, nem Ön vásárolt. Sőt, ha jól emlékszem hátrébb állt, és nem is hallott minden szót. Még az is előfordulhat, hogy az Ön által annyira védelmezett vásárló tévedett. Mert bizony az is elő szokott fordulni...néha.

Ha értelmezi az írásomat nem is erre a részre reagáltam, hanem az EMBEREK minősítésére.

Előzmény: Kempingez (2622)