Kempingez Creative Commons License 2014.09.02 0 0 2632

"Az előző hozzászólásomban erre (2622) az írására reagáltam. Mert sérti a fülemet, hogy az EMBEREKET állománynak nevezi, akik szelektálódnak, és gyengébb képességűek, akiknek előnytelen a megjelenésük. Tudja kedves Kempingez, csúnya dolog az EMBEREKET a megjelenésük alapján megítélni"

 

Lehet itt finomkodni a megnevezések tekintetében, nevezhetem én a szart salakanyagnak is, de ha belelépek büdös az még attól. 

 

A következő, te sza.....ol itt a diploma emlegetésével, hol állítottam azt hogy nekem van? 

Sőt szoktam állni, a "pult" másik oldalán is, Csak tudod, az a különbség, hogy a saját termékeinket kínáljuk a kedves vevőknek. Immáron 15 éve. 

Ismerem a piaci versenyt, harcot a vevőkért. Az első nem munkavállalóként, megkeresett pénz örömét, az állandó aggódást, a rengeteg munkát...  

Számomra nem munkaidő van, hanem feladat. Tőlem nem a nemlétező diiplomám kérik, sőt nem is a helyesírásom, elletve a helytelent. 

Hanem azt, hogy minőségi árút tegyek az asztalra. Csinos kívánatos kiszerelésben, úgy hogy visszatérjen a vevő,..

 

Azt én sem zártam ki, hogy a vevő tévedett!

Szerezz még pár diplomát, talán képes leszel felfogni, hogy miről volt itt szó! A pénztáros kokrétan kifejtette, hogy nem érdekli mi van kiírva, neki a gépben szereplő árat kell számolni, ő semmi nem tud csinálni. Sőt nem is akar, mert szerinte lopás volna ha a "tévesen" kiírt áron elvihetné a vevő. Ennyi mókuska, eperellácska :-)

 

A bolt, az elsősorban az árú értékesítését szolgálja. Semmiképpen nem szociális alapon működő intézmény, nem a szerencsétlen sorsú emberek gyűjtőhelye.

Csupán annyi, hogy a profitéhes menedzsment a kelleténél, kevesebb munkaerőt alkalmaz. Így túlterheltek a dolgozók. Végeredményben, tényleg csak a kevésbé mobil munkaerő marad ideig óráig.

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: eperella (2630)