sz.margo Creative Commons License 2014.09.05 0 0 20119

Szia Elzi!

 

Először csak tettem egy próbát és mit ad Isten, sikerült!:)..még a végén magától visszaállt a rend?:) Már nagyon úntam, hogy emiatt mindig át kellett állítanom a gépet az Explolerre, de amúgy meg az nem nagyon működik a másik helyeken...

Nagyon guszták a csalamádéid!:)...én lecsót meg egy kevés sült paprikát tettem most el, az jól kitart a jövő nyárig, még egy keveset majd teszek el, de most kifogytam az üvegekből. Annyit kidobáltam, mert már nem fért el a sok üres üveg, hogy a végén meg most nem lesz elég.

Közben meg már a petrezselymet is rakosgatom a fagyasztóba, összevagdosva margarinos dobozokban és kis csomókban összekötve is szoktam berakni, amiket fóliába csavarok. Tavaly is annyit elraktam, hogy most még azokat kell elhasználnom, szinte frisset emiatt nem is használtam a nyáron, mert nem akarom azt sem kidobni....most majd abból kevesebbet rakok el, de a vágott az mindig elfogy.

Nem tudom Katicánk is merre jár, ennyire elfoglalt szegénykém?...remélem nem maradt itt a Balcsin!:)...bár most kicsit talán ismét melegszik az idő, de már a fürdésnek bizony vége!:(

Még mi is azon spekizünk, hogy jó lenne legalább egyszer elmenni még Pápára a meleg fürdőbe, az idén nem is voltunk, valahogy nem jött össze sosem az időjárás miatt sem:(  Már elmehetne ez az esős idő, esett eleget, hisz minden elrohad már, félek, hogy a krumplik sem fognak elállni a télen, pedig nem szerném felét kidobni, ha veszünk valamennyit a télre.

 

Tücsim megvan változatlanul, most dúskálhat a paprikamagban, aztán majd jön neki a hétszűkesztendő, ha már vége lesz a szezonnak:)

Csak már a sok tollpihét unom, állandóan potyognak neki, de rendesen csutkásra sosem vedlett le:)  Most hallom, hogy megfürdött megint, utána napozhat, most éppen besüt a konyhába:)

 

Legyen kellemes, szép napod és mindenkinek, aki még idetéved!:)

 

 

Előzmény: sz.margo (20118)