ghepard Creative Commons License 2014.09.10 0 0 8252

Beleolvastam egy kicsit a topikba, utolsó 30-40 hsz. Én is ezzel küzdöttem hosszú hosszú éveken át. Sok mindentől szinte fuldokoltam (krónikus bronchitída, asztmás rohamok, 4 tüdőgyuszi, rengeteg megfázás stb), szinte egész éven át csurgott kisebb nagyobb mértékben a taknyom. Én saját magam kecmeregtem ki ebből a körforgásból. 1979-ben elegem lett a sok gyógyszerből, már mindegy volt szinte, hogy velük vagy nélkülük. Akkor a nélkülük mellett döntöttem. Nem kellett hozzá semmi külső dolog, megvan minden a szervezetemben és gondolom másban is megvannak az adottságok ahhoz, hogy sikeresen megoldja ezt a problémát.

 

Gyakorlatilag nem lehet kiigazodni a sok sok megoldáson, próbálkozáson, sok sok mindenféle gyógyszereken, alternatív szereken, alternatív kezeléseken stb. Ilyen az akupunktúra is. Sok esetben és sokféle panaszra segíthetnek ezek a tűk. De ott a jó kérdés, hogy tulajdonképpen mi végzi el a munkát. Az az icipici tű? Vagy a méz, vagy a fokhagyma, vagy az alkohol, vagy a gyógyszer, az orvos, vagy az alternatív szer stb stb? Én kb azt gondolom 35 éves tapasztalatom alapján, hogy a gyógyulás oroszlánrészét mindig a szervezet végzi, bármivel is hat rá az ember. S ez a jó irányú hatás kiváltható mindenféle beavatkozás nélkül, mindenféle szer, kezelés stb nélkül is - csak gyakorolni kell. Persze kiváltható a negatív hatás is és sajnos többnyire ezen igyekeznek az emberek. Én úgy vettem észre, hogyha bármiféle külső dolgot alkalmazok - azzal csak végsősoron gyengítem magam........

 

Nekem gyakorlatilag elég volt a normális táplálkozás, normális folyadékbevitel, de elsajátítottam különböző légzéstechnikákat, hangtechnikákat, rezgéstechnikákat, mozgástechnikákat, kihasználtam a saját nyálamban rejlő nagy lehetőségeket is. Kihasználtam a gravitációban és a saját rezgések által keltett megnövekedettt elektromágneses térben rejlő lehetőségeket is. Az emberi test képes fejlődni, alkalmazkodni, képes sok mindennel megbírkózni - ebben próbálok segíteni neki. Már 35 éve nem hiányoztam egyetlen napot se a melóból, miközben azelőtt 2-4-szer is évente kiírtak betegállományba 1-2 heteket.

Előzmény: lazy g. (8249)