roza763 Creative Commons License 2014.09.13 0 0 20725

Ok, leírhatom amit még valószínűnek tartok, de nem itt, roza763@freemail-en . 

 

De igazából a gyerekekkel való kapcsolatát ez nem szabadna, hogy ilyen mértékben befolyásolja. Sőt, egyáltalán. a velem való kapcsolatát igen.

 

Akik ismernek minket sok éve, azok még mindig azt mondják, hogy bilibe lóg a kezem. 

 

Én most komolyan azt hittem, ha elmennek vele  a gyerekek, akkor megpróbálja őket "lekenyerezni", élményekkel,  odafigyeléssel, de akár egy közös filmnézéssel otthon , társasozással. Akár megvenni őket. Nem olyan nehéz ekkora gyerekeket megvenni. (És ennek a hozzáállásnak nem anyagi oka van, hidd el. Megtehetné, simán, egy vacsorára többet költöttünk anno)  Erre készültem. De semmi ilyen nem történt. Ehelyett az üres házba vitte őket. A  gyerekek sírva hívtak fel többször, hogy menjek értük azonnal. Én pedig nem mehetek, nincs jogom hozzá, hogy zavarjam a kapcsolattartást.  Ezt így nem mondtam nekik, de kértem őket, hogy csak akkor hívjanak, ha tényleg baj van és próbáljanak az apjukkal lenni és beszélgetni. (Apró szépséghiba, hogy az apjuk közben elment vhova.)

 

Te mit tennél, ha már minden létező fórumot megmozgattál volna, azért, hogy a gyerekeiddel lehess és amikor jössz értük, elmennek veled? Fél év után?