n.tomika Creative Commons License 2014.09.13 0 0 261

Szia!

Hát én is nagyon sajnálom, ami veletek történik!

Igazából nekünk is azt mondta a mi doktornőnk, mikor mutattam neki videót amin a kutya oldalt fekszik és rukapál remeg meg szalad, ő is azt mondta nekünk hogy halántéklebeny.... lehet daganat ami nyom valami ideget vagy akármit, meg lehet az is hogy oxigén mentes állapotban elhalt ott valami. Igazából ami az egészben a legborzasztóbb hogy akármi is van ott mind a mi mind a ti esetetekben azzal kezdeni semmit nem lehet. ott van, növekszik mert idő után akármi is van ott növekedni fog, és ez rosszabodást fog okozni a kutyának.De ami még ennél is durvább hogy akármit is fog nektek kimutatni a ct vagy mri vagy mire kell mennetek, ÚGYSE TUDNAK VELE MIT CSINÁLNI!!!!!! megműteni nem fogják! ( a mi dokink mondta hogy nyugaton előfordult már hogy megműtötték, mert drága és ott jobban van rá pénz, de ami még a műtét ellen szól hogy kb. 3 év a felépülési idő a műtét után), gyógyszerezni egy ott lévő valamit nem lehet, így marad az hogy olyan gyógyszereket adnak nekik amik elnyomják az agy azon részét ami a rohamot kiváltja.kérdés hogy meddig. a dokim mindíg mondja hogy romlani fog az állapota, csak kérdés mikor és mennyire és lesz e még valami módszer amivel szinten tudjuk tartani?!!??!

Hogy értette a dokid, hogy van e még értelme gyógyszerezni?

Egyik ismerősöm kutyája ő úgy járt, hogy olyan rossz állapotban volt, hogy már az mri t nem tudták rajta elvégezni, mert ahoz bóditani kell a kutyát és nem bírta volna ki. gyógyszerezték még egy ideig, aztán egy reggel olyan rohamot kapott hogy délutánig nem jött ki belőlle és végűl el kellett altatni! hát én ezt az egyet szeretném megúszni! ettől nagyon félek énis, hogy egy séta alatt rájön és az utcán a semmiben lesz valami komoly rohama.

Na minden esetre nem is rontom tovább senkinek a kedvét, reménykedni kell és várom a fejleményeket tőled!!!!!!! Énis reménykedek mert van amikor olyan dolgokat csinál a kutya hogy na mondom mindjárt rohamozni fog,.... az előbb is levittem sétálni, kb 2perc után már jött is fel, nem akart sehova menni csak haza kóválygott, meg esténként csak fekszik és nyöszörög. ezt se tudom hova tenni! Na de amíg nincs roham addig nem szomorkodok előre.

További szép és roham mentes napokat!

 

Előzmény: goffi (260)