goffi Creative Commons License 2014.09.13 0 0 262

Két lehetőségünk van a doktornő szerint. Nem tudom pontosan leírni, de az egyik az vmi olyasmi, hogy egy nagyon durva halántéklebenyi roham, amivel duzzad az agy, de ha ez, akkor ezt lehet vmi kombinált gyógyszerrel kezelni. A másik a tumor. De azt is látnia kell, hogy milyen, gondolom mekkora, hol helyezkedik el, nem tudom... Ha tumor, akkor lehet kemózni, sugarazni, ami iszonyat drága, nekem arra nincs pénzem, bármennyire is a szivem szakad meg érte, nem megy. Elvileg itt műtenek is, de gondolom az is qrva drága, meg nem is biztos, hogy sikerül meg ilyenek, nem merném és nem is tudom bevállalni. Irt nekem valaki, akinek a kutyája agydaganatos volt, 4 éves korától és 11 évesen halt meg. Addig gyógyszerezték. Kb ez az egyetlen dolog, ami még ad nekem most egy kis reményt.

Tisztában vagyok vele, hogy romlani fog az állapota. Ha látni fogom, hogy nem tiszta a kutya, vagy fájdalmai vannak, akkor meg kell hoznom a döntést, amitől már most elkap a bőgőroham...

A gyógyszerezést gondolom úgy értette, hogy ha olyat mutat a ct, hogy tumor és esélytelen, akkor nincs értelme a mostani gyógyszereinek, mert nem használnak. Majd még beszélek vele telefonon a vizsgálat előtt, megszeretnék kérdezni tőle pár dolgot.

Előzmény: n.tomika (261)