Szacsabi Creative Commons License 2014.09.16 0 0 302

Köszönöm a válaszod!

 

Nagyon bízok benne hogy igazad lesz és változik, de láncra kötni sajnálnám :( Viszont eddig a hátsó előtérben aludt de most hogy jönnek a mancsos saras idők ki lett onnan zárva 2 napja. Van neki egy box is de oda soha nem volt bezárva csak max. 1-2 órára ha olyan jött hozzánk aki félt tőle :) Tegnap viszont arra mentem haza hogy be van zárva a kutya... késő volt már és nem tudtam minek zárták be úgyhogy ott hagytam éjszakára. Mondtam is a páromnak, hogy nem is árt neki egy kis börtön, hátha hamisabb lesz kicsit. Reggel kiengedtem és dél körül hívott az asszony hogy ma meg volt húzatva a kutya. Mindenkit ugatott aki jött hozzánk (elég sok idegen megfordul nálunk) ráadásul a postás kezéből kiszedte az újságot :D

Ő egyébként más kutyáktól szerintem nem fél, csak ahogy a kapun dörömbölnek mikor sétálunk szerintem attól a zajtól fél, mivel a szabadon lévő kutyák iránt érdeklődik.

Valamelyik nap is mikor sétáltunk "megtámadta" egy törpe pincser... a nyakán csüngött úgy tépte ő meg állt és nézett értetlenül hogy ennek mi baja ( Én meg feküdtem a röhögéstől) :D Aztán a gazdája gyorsan el is vitte mert félt hogy Enzo megeszi :)

Előzmény: H.J (301)