n.tomika Creative Commons License 2014.09.19 0 0 263

Szia!

Voltatok kivizsgáláson? milyen eredényeket kaptatok? mit mondott a doki? hogy van a kutyus? majd írj le mindent részletesen légyszi, had tudjam mi történik ilyenkor!

Velünk semmi változatla, a rohamok rendszeresen jönnek. most hétfőn reggel fél8 körül volt egy, ez 8napra jött az előtte lévőhöz! beszéltem a dokival és tovább emeljük a dózist. ma este már a 2x2t fogja szedni! hát nagyon remélem ez már kicsit jobb lesz, mert a korai öröm ellenére ma már lassan több rohamunk van mint nektek!már a 2 hét is csúcs időnek számit! Igazából remélem most a 2x2 vel jobb lesz, ha ez se segít akkor kap majd mellé levetiracetam vagy mi tablettát is!

Tegnap beszélgettem egy epilepsziás emberrel! azt mondta ő 25 éve epilepsziás, igaz 8 éve nem volt rohama, de előtte volt hogy 7napből 5 nap volt roham, volt hogy minen nap, volt hogy havi 5 úgyhogy változó volt neki is, de a lényeg aminek örülök, hogy legalábbis nála úgy volt hogy roham alatt semmit nem érez, semmi nem fáj, mikor felébred kicsit kába, szédűl, fáj a feje, hányingere van. Úgyhogy remélem ez igaz a kutyákra is és nem szenvednek annyira mint mi mikor látjuk!

Na minden jót kívánok nektek és várom a beszámolód!

Előzmény: goffi (262)