goffi Creative Commons License 2014.09.22 0 0 264

Szia!

 

Túl vagyunk a vizsgálaton, nem volt zökkenőmentes, de már "csak" az eredményre várunk. 9 után értünk a Sugárbiológiai Intézetbe, egy baromi nagy kastély épületben van. Ott fogadott minket a doktor úr, pár szót beszéltünk, oda adtam a kutya rohamgyógyszereit, felraktuk az asztalra, ahol behelyezték neki a vénakanült. Idáig maradhattunk a kutyával, mert ebbe a kanülbe radioaktív anyagot nyomatnak, ők is vették fel a speckó ruháikat. El kellett hagyni az egész intézmény területét a sugárzás miatt. Pár órán keresztül megfigyelték a kutyát, majd valamikor délután altatták be, és csinálták a vizsgálatot. Olyan fél 4 körül hívott a doki, hogy ébren van a kutya, de sajnos volt neki egy rohama ébredéskor. Ez nagyon rossz, azt mondta ilyen évek óta nem volt, hogy epis kutya berohamozott volna ébredéskor. Persze mi megtörtük ezt is és miért ne, rohamozott... Beadták a kúpjait, több roham nem volt. Fél 6kor mentünk érte, elvitték a kisállatkórházba, ahol a doktor úr dolgozik. Elég kába volt még, de szerintem alig várta, hogy menjünk érte. Nagyon megviselte ez az egész, nem is csodálom, mert utazással együtt 12 órát voltunk oda. Többet nem szeretném ilyennek kitenni, vasárnapra nyerte vissza önmagát. Most várunk az eredményre. Elvileg ma már megkapta doktornőnk a képet, a szakvéleményezéssel együtt. De mondta, hogy csütörtöknél hamarabb nem tudja velem megkonzultálni, mert még ő is kiértékeli, átgondolja és nagyon sok most a betege, újak is vannak. Addig megy az izgalom...nem igazán számítok sok jóra, nagyon megszenvedünk mostanában mindennel. De mondtam is doktornőnek, hogy bármi lesz, a kutya ameddig jól van és látom rajta, hogy nincsenek fájdalmai velünk marad. 

Pont a vizsgálat napján telt le a szokásos két hetünk. Most arra is kíváncsi vagyok, hogy azzal az egy rohammal letudtuk e, vagy az csak becsúszott és jön a szokásos rohamsorozata. 

Sajnálom, hogy újra ennyit rohamoztok. Várni kell a gyógyszerre, hogy hasson. A levetiracetam lehet hatásosabb lenne, az direkt az olyan gm-ekre van, mint amilyen a te kutyádé is.

Az én kutyámnak biztosan, hogy nagyon fáj a feje rohamok alatt és után. Más fájdalma nem hinném, hogy van, de akkor is borzasztó végig nézni.

Majd hétvégén jelentkezem, hogy mi lett az ítélet...

Előzmény: n.tomika (263)