n.tomika Creative Commons License 2014.09.26 -1 0 268

Szia!

Hát......... nem is tudom mit mondjak! Kegyetlen és qrva szar érzés! Nagyon nagyon hiányzik! Olyan rossz hogy nincs ott sehol, vannak pillanatok amikor még úgy csinálok mintha élne, de abban a pillanatban rájövök hogy már nincs velem. Szóval még nem tudatosult teljesen. Hiányoznak a megszokott napi többszöri séták. Szinte mindenét amit hírtelen találtam eltemettem vele, de mégis lépésről-lépésre belebotlok a dolgaiba.( tálja, tápja, májkrém-mert a gyógyszereket azzal vette be), szóval egyszerűen szörnyű. Ha rajta gondolkodok akkor nagyon rossz. De egy nyugtat, és pedig az, hogy sokat szenvedett, de már nem szenved legalább többet. nagyon szépen aludt el, nem voltak fájdalmai már.Igazából már az első roham óta nem is volt magánál...legalábbis remélem!

Hát én nagyon ellene voltam az elaltatásnak, de abban az esetben amikor tudod hogy már menthetetlen és szenved, esetleg még fájdalmai is vannak, akkor szerintem ez a legjobb megoldás. Valahol énis reménykedtem benne, hogy esetleg ha megkell történnie akkor ne én mondjam ki a vége dolgot, hanem mivel skoan mondták hogy gyenge a szíve akkor reménykedtem hogy az nembírja majd és ezzel tudatosodik bennem hogy vége szegénykének, de  pont nem így történt. Küzdött szegény, 17órán keresztűl, azt mondta a doki már 2 maratont lefutott, és remélem nem, de lehet hogy szenvedett. Úgyhogy meg kellett hoznom egy nehéz döntést, de nem bántam meg-vagyis nemtudom, de úgy érzem. Szépen halt meg. Szerintem ha megvárom hogy ő adja fel és utolsó erejével hörögve még levegőért kapkodjon akkor szerintem az lett volna az iagazi szenvedtetés. És ami még borzasztó, hogy úgy halloattam hogy olyankor csúnya halott is lessz, mert úgy marad ahogy meghalt. Szerencsére nekünk olyan volt mintha csak szépen aludna. Szegénykém szép halott volt. Kapott is egy szép sírt....................... Hát kimondhatatlanúl szar érzés!

 

Minden esetre nem untatlak tovább, bár jó kicsit kibeszélni magamból, de nektek viszont kívánok minden jót, és javulást! Örülök, hogy tumort nem találtak, az akkor jó hír.nem? vagy attól még elhalt rész lehet az agyában? és akkor most a tegretolt el kell kezdeni leépíteni? Hát nekünk a levetiracetam nem derült ki ért volna e valamit, mert csak a recept van meg, még vártunk rá, de már nem kell.

Minden esetre még 1x kívánok minden jót és szépet! És várom a fejleményeket, azért még itt leszek!

Előzmény: goffi (267)