4Hópihe Creative Commons License 2014.09.27 0 0 11361

napsugaras szép jó reggelt..

 hm de szigorunak tüntél..

:o)

 azért fém,mert még nincs fa és türelmetlenül vágyom  a szappanos sikerélményre és a szinekkel való játszadozást egyszerübb tömbösitett szappannamasszával,mint a formába öntöttel.

a szappannból vett minta tenyésztésével legalább 30éve találkoztam háát meghökkentö,volt, ebben az esetben hasznos a reklám mely az adagolós folyékonyszappan használatát szorgalmazza.. olyan helyen dolgozom ahol fontos a kézmosás- a tesztelös kézmosásnál kiderült az 70% nem tud jól kezet mosni.pedig ott vizhig folyadékkal kell eszközölni. milyen lenne szappannal...

háztatásban nagycsaládban pedig nincs modom-helyem Hét törpét játszani,és mindenkinek külön tányérkában lenne szappanja...jó mondhatnád a házibaktériumok hozzánk tartoznak,de mégha közös családi klimában vagyunk is nem  feltétlenül kell egymás flóráját a szappanonhagyva a másiknak átadni..

no ettöl függetlenül van nálam is a csapon egy picike ha sikerül berszereznem vagy szembe jön velem az opium szappan. szerencsére a családban senkit nem érdekel, azzal azért szivesen megmosom a kezem az illata miatt..

szóval az én szappankáim ajándékba készülnek és nekünk majd folyékony adagolóba használhatóan lesznek átalakitva..

szappant késziteni nagy élmény ezért is mentem el a képzésre,mert a lug miatt fontonak tartottam,hogy a használatát alkalmazását szakembertöl lássam elöször és ne autodidaktaként kezdjem el a témával való foglalkozást..

sok kézmüves területen otthon vagyok ez még hiányzott nekem..

 

éppen tegnap boritottam ki  az elsö önállóan készülteket-elég nagy örömforrás)))

köszönöm szépen a válaszodat..

 

Előzmény: judwil (11360)