n.tomika Creative Commons License 2014.10.01 0 0 274

Sziasztok!

Köszönöm a részvétnyílvánítást...........:(

 

Sajnálom hogy nektek is küzdenetek kell ez ellen a csúny betegség ellen. De ne adjátok fel! jó lenne ha még én is azt írhatnám, hogy ma volt egy rohamunk ésmár jobban vagyunk......de,...... mind1!

 

Én Milgammát adtam a kutyámanak, Teó nak (Teofil), 2x1 szemet, ezt ajánlotta a doki, de hogy segített e vagy nem, azt nemtudom! a végén már nem! Igazából március óta szedte, de a doki elmondása alapján az csak vitamin.....ahoz képpest drága, viszont ha ezt veszed neki akkor érdemes a 100szemes kiszerelést venni mert 70szemes áráért adják!ami 7000ft.

Hát ez a 2hét tényleg egy mumus. nekünk felváltva váltakozott a 2 hét és az egy hét. a végén már napra pontosan hetente voltak rohamok!

Nem is tudom mit írjak...számomra olyan üres lett ez a téma, de ha tudok szívesen hozzászólok a beszélgetéseitekhez, szoktam olvasgatni, csak még írni nem nagyon tudok mit!

Itt maradt a nyakamon a sok gyógyszer....meg minden.

Nemtudom írtam e már, lehet, de nemtudom, a lényeg, hogy 4 nappal a kutyám halála előtt beszélgettem egy epilepsziás emberrel, aki elmondta igaz már rég óta nem volt rohama, de igazából roham alatt nem érez semmit, kikapcsol. már csak azt érzi mikor felébred hogy kicsit kábult, szédűl esetleg fáj a feje... kicsit megnyugtatott,úgy gondoltam hogy akkkor nem is olyan vészes ez a betegség, vannak a rohamok, kijön belőlle és minden megy tovább semmi baj nem lesz! igaz nekünk nem sokáig tartott ez az álom..... de kívánom hogy ez adjon nektek is erőt és kitartást.

Várom a fejleményeket és ha tudtok írjatok, hogy hogyan is vagytok!

Szép napot Nektek!