Zernovics Creative Commons License 2014.10.12 0 0 4177

Sziasztok!

 

Vettünk Szofi mellé - másfél éves- egy másik kis tacsit -nyolc hetes- és egy hete már itt van.

Jóban vannak,nagyokat játszanak, összebújnak, szóval minden happy!

 

Viszont Szofi tegnap és ma szétpisálta az ágyat, amiben alszunk. Ilyet akkor szokott csinálni, mikor valamin besértődik. 

Pl: egy hete rátettem a hámot, hogy indulunk a páromért, de az autó nem indult, így vissza vittem a házba. Ekkor pisilte le először. Gondolom azért, mert izgatott volt, hogy megyünk, aztán semmi. Ezt még el tudom fogadni, bár bosszantó, mikor telibe veri a párnát, kispárnát és az ágyat is sikálni kell, meg szárítani. Gondolom vannak köztetek, akiknek ismerős e helyzet.

 

Szó mi szó. Egy hete van itt Masni, és eddig minden rendben volt. Szerencsére a pici nem kakál, nem pisil be, jelzi ha ki akar menni, így még örültünk is Neki. Szóval két kutya bent, együtt játszás, alvás. Viszont tegnap este, valamikor telibe verte az ágyat ágyneműstől, akkor vettem észre, mikor belefeküdtem arccal. Szofi eközben meg ott feküdt az ágyon, mintha semmit sem csinált volna. Csak akkor kezdett el lapítani, mikor látta, hogy belefeküdtem. Az éjszakát és a mai nap nagy részét a szobán kívül töltötte. Masnival nem volt gond.

Délutánra megenyhült a szívünk. Megint bejöhetett. Játék, meg a szokásos..... 

Mondom a páromnak, megyek ágyazni. És erre tessék, vagy egy litert ráhugyozott az ágyra. Ma este ismét kint alszik, de erősen gondolkodom, hogy ki lesz tiltva a szobából örökre.

 

Mi lehet a gond? Foglalkozva ugyanúgy van vele, mint eddig, nem teszünk különbséget a két kutya közt. Nem féltékenykedik, nincsennek is erre utaló jelek. Csak a hugyozás úgy, hogy egy hétig semmi gond nem volt előtte.

 

Üdv,

Zernovics