Carina_S Creative Commons License 2014.12.19 0 0 1194

Aki pedig szeret jókat mulatni és nevetni Funés jó humorú filmjein, az tegnap kipécézte és megnézte a TV-ben Funés mesternek a "A csendőr és a földönkívüliek" c. filmjét (csatorna: FilmPlus; hossza: 86'; és persze a filmforgatás éve: 1979.;.). Ma pedig kora délután megismételték (annak, aki a tegnapot elszalasztotta). Olyan poénok voltak benne, hogy hogy csak úgy dőltem a kacagástól... :)! ((Pl.: Rájuk nézett az a földönkívüli azzal a szuggerálóan vörös varázsszemével, és elgörbült a puskájuk, és máris félrement a lövés a csillárba a fogadóban, stb., stb. ... ...!!!))

 

Tényleg miért nem tudnak a mai színészek olyan valóban jó mulattató filmeket csinálni, mint amilyeneket Louis de Funés mester és Carlo Pedersoli (Bud Spencer) mester készítettek (mert ő a másik nagy kedvencem..!)??! Noha együtt sohasem forgattak, egyforma jók mindketten a nevettetésben; csak más-más filmstílusban, természetesen.. !

Manapság ehelyett csak gyilkos amerikai filmszemetek vannak, amik semmit sem érnek (Fűrész3, Holló3, Terminátor, Éli könyve, stb. .... ....)   ((:

 

Előzmény: TMitalhinrg (1193)