hayalilo Creative Commons License 2015.01.04 0 0 114809

"Ezek milyen üzenetet közvetítenek szerinted?"

 

Ugyanazt az alávaló üzenetet - egy rohadt korszellem üzenetét, amely szerint az EMBERT, úgy, ahogy van, ki lehet fordítani önmagából, "használni" lehet (akármilyen célra: politikaira is) - végső soron tehát: dehumanizálni. Ez már az első - csak nőkre vonatkoztatott - változat tovább-terjesztése. "Légy embertelen". Hát nem. Csakazértse.:-)

 

Nem, Evil (akarsz-e grúz nevet? Olyan szívesen adnám...Eviladze. Mondhatom-e?)

 

Szóval: nem. A prostik döntő része szerencsétlen, menekülni képtelen áldozat. Jobban tudod, mint én, mi az "eljárásrend": betörni, bedrogozni őket, családtagjaikkal zsarolni, ha külföldre hurcolták az "árut", megfosztani őket az irataiktól és a megszabadulás reményétől, ha fellázadnak, csikkeket nyomni el a testükön, sőt: szülésre kényszeríteni őket, majd kereskedni a gyerekeikkel. Iszonyat, amin ezek a páriák keresztülmennek.

 

A "luxus"-kategóriát illetően osztom a véleményed: van jellem nélküli alja-ember (még csak nem is biztos, hogy nem intelligens, akár magasan az!), akinek "értékrendje" centrumában a pénz, a hatalom, a "hiúság vására" áll. A "felső kategóriát" valóban ezek adják - és ezek választása tudatos. Ők azok, akik - miközben minden aggály nélkül - tárgyiasítják saját magukat, tárgyként kezelik az "üzletfelet", a vásárlót is. Érdekes lenne körüljárni, milyen arányban akadnak közöttük pszichopaták.     

Előzmény: Törölt nick (114807)