http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=115797650&t=9202605
Én ez a kezdő recept alapján keztem főzni, de azóta levittem
9kg zsír, vagy faggyú 1,8kg lúg(0,9kg 1doboz lúg a boltba) és 16-18 liter víz az adag, ezt egy 65 literes inox üstbe főzöm amiből épp, hogy csak ki nem fut főzés közben.
Tüzelni alatta nagyon óvatosan mert nagyon hamar kifut.
Akkor van kész ha a fenéklúg felbugyog a szappan között, ekkor egy kis marék sót szoktam tenni bele. Össze főzöm és egy formába szedem
a felül öszegyűlt szappant, ha kihül feldarabolom.
Reszelve ezzel mosunk az autómatába.
Az ""Ét-olajjal"" az utóbbi időbe pórul jártam így azt már nem használom.
Kezdésnek ennyi, de olvasd el selgír hozzászólásait is, jegyzetelj
és ha jó az idő az udvaron akkor hajrá próbálj szappant főzni úgy
lehet legtőbbet tanulni.