Törölt nick Creative Commons License 2015.01.20 0 1 315

A komolyabb összetetteb szerkezeteknél nyílván nem is a videós történet a cél, lehet félreérthető voltam....

 

De volt már szerencsém látni élőben is hasonlatos cuccot, amire ráfogták hogy vákkumenregia meg nullponti meg éppen micsoda a csoda. Alapjaiban hibák hibára voltak halmozva, a jelenségeket nem ismerve levont teljesen téves következtetések. Majd amikor elmondtad, akkor is tovább ragaszkodott az illető hozzá. Hiába próbáltad mondani, hogy ez és ez történik, komoly téveszme áll fent kognitiv disszobnanciával keveredve, ragasztkodtak hozzá továbbra is tántoríthatatlanul. Mintha mondanád, hogy 2+2az 4, és az ileltő akkor is állította hogy 5, de megmondani nem tudta hogy miért, sőt nem is 5 volt hanem 4, csak hinni akarta hogy 5 és nem volt hajlandó elhinni hogy 4. Ez viszont nem hit meg egyéb kérdése egy műszaki termék esetében, hanem mérhető leírható jelenség, így az ilyen útra való terelés az teljesen téves.

 

Persze szurkolunk, de általában ezek sajnos valamely ismeret hiányából fakadó téves értelmezések eredményei, mikor azt mondjuk hogy ebből abból ezt vagy amazt csináltak, ingyen energy jön.

 

Az egyszerűbb szerkezetű videóknál meg inkább a vicc kategórua, jó moka, kacagás (erre tökéletesen meg tud felelni), semmi több. Persze ettől lehet hiinni benne, de akkor ott azthiszem felül kell vizsgálni magunkat, tudásunkat, ismeretünket.

 

 

Előzmény: wasmacsek (313)