eperella Creative Commons License 2015.01.21 0 0 2653

Kedves becsületes dolgozó!

Itt olvashatod az írásod, mely már nem hemzseg a helyesírási hibáktól, talán így komolyabban is veszi az, akinek szántad.

A helyesírási hibákon kívül fogalmazásbeli gondok is akadnak (minden átmenet nélkül lesz a többes számból egyes szám), de azt hiszem ez a kisebbik probléma.

 

 

"Sziasztok. Most írok először erre az oldalra, mégpedig az a célom, hogy talán olvassa olyan ember, aki végre a tettek mezejére lép. Én egy volt pennys dolgozó vagyok, aki több mint 5-évet dolgoztam a cégnél, minden idióta szabályt betartva, ezért rajtam nem találtak fogást, de minden nap azt hallgattam, hogy szart sem érek, és ha nem tetszenek ezek a vezető által alkalmazott beszédstílus húzzak el, mert van helyettem 100 nálam fiatalabb jelentkező. Látom, mert az Orosházi penny forgókeresztjénél már több hónapja ki van rakva, hogy eladó pénztárost keresünk. Jönnek is szorgalmasan a fiatal 70-es IQ-val rendelkező lányok, de még nekik is van annyi eszük, hogy 2-3 héten belül felmondanak. Vajon miért? Az üzletvezető szép modora, amit mindennap gyakorol és már tökélyre fejlesztette, és nem csak a dolgozók irányába, hanem a vásárlókat is megtiszteli ezzel a magasztos beszédstílussal. Most éppen az híreszteli a városban, hogy a régi dolgozók azért mentek el a Pennyiből, mert szétloptuk az üzletet. Akkor én meg kérném a vezetőket, hogy járjanak utána, hogy miért van már több mint kettő éve ekkora hiány az óta, amióta ő a vezető ebben az üzletben. Ebben az üzletben kamerák vannak, egész napos blokk ellenőrzés, és mégsem bukott meg egyetlen régi dolgozó sem. Akkor ki lop? Egy dolgozó hozzátartozója jelezte a központban, hogy ezt az üzletvezetőt lopás gyanúja miatt küldték el régebben a Profiból, és még házkutatást is tartottak nála. A jelenlegi területvezető, pedig fenyegető stílusban azt követelte a dolgozótól, hogy állítsa le a hozzátartozót, mert ennek nem lesz jó vége, mert az senkinek sem jó, hogy az irattárban esetleg előkerül egy dokumentum, ami mindezt igazolná. Addig, amíg ilyen vezetők vannak a pennyben, addig nem lesz megfelelő alkalmazott, aki a szívét lelkét bele adná a munkába. Még egy apróság. Mi a régi dolgozók 42-45 szkeneltünk és mindig szidtak minket. A mostaniak, talán ha 32-35-öt húznak, állandóan hosszú percekig állunk sorba. Ha ennek a levélnek sem lesz eredménye akkor megérdemli ez a cég, hogy elsüllyedjen."

 

Kívánom, hogy célt érjen a mondanivalód!