TheKriszCure Creative Commons License 2015.01.25 0 0 3424

Tegnap véletlenszerű csatornaváltások közepette rátévedtem a TV2-re ahol nagy meglepire a 2.rész éppen elkezdődött.De a régi szinkronnal.Utána kérdeztem ismerősöknél és ha jól emlékeznek akkor a múlt szombaton volt az 1.rész az új szinkronnal.Miért....?

Mondjuk örültem neki hogy a jól megszokott szinkronnal volt,elviselhetetlen az új,különösen egy régi rajongónak ahogy Rudolf Péter&Rajhona Ádám elhadarja az egészet minden átélés nélkül csakhogy túl legyenek rajta...Felvillant pár új gondolat a 2. résszel kapcsolatban...Látom az alternatív valóságokat jól kiveséztétek,de miután megszerezték Biff-től az almanachot és Marty elégette valószínű nem változott meg volna semmi...

Ha én kapnék valakitől egy ilyen könyvet azonnal első dolgom lenne valahova elbújni és rögtön vagy darabokra szedném a lapokat és szana-szét eldugdosnám mindenhova ahová eszembe jut.Vagy egy csomó eredményt azonnal lemásolnék(1955-ben kézzel) és azt is elrejteném.Az alter 1985-ben meg még könnyebb dolga lenne Biffnek,lemésolná fénymásolóval akár több száz példányba és a legtutibb helyekre rejtené.Ezeket elég nehéz lenne összegyűjteni.

 

Meg amikor már nagyon nagy vihar van,A Doki hogy hogy nem tud leszállni? A jövőben a repülő autók ilyenkor használhatatlanok? ( lehet azért is nincsenek most 2015-ben:-)

A begyújtott FÚZIÓS GENERÁTOR (itt még mindig NEM BENZINES!!!)ami az autót hajtja nem ad elég toló/navigáló erőt?