Törölt nick Creative Commons License 2015.02.17 0 0 1881

Felesleges ezen lovagolni, a topikot a fórumozók alakítják, ha három év alatt erre volt igény, kérdések és válaszok formájában, akkor ez volt. Azt is láttam, hogy a 200-as lista alján milyen dátum szerepelt. Azért is írtam, hogy kevesek által látogatott téma, meg persze látom is a bekedvencelt listában, hogy elég ritkán jön fel a topik.

Ezután is szabad a pálya, mindenki azt ír, amit jónak lát, illetve nem esik a moderáció hatálya alá. De az "értelmes hozzászólás" említésével kicsit túllősz a célon, mert ez már egyenesen sértő, lenéző a fórumos közösségre, akik a 200, meg a többi hozzászólást összehozták. Ami téged nem érdekel, de másokat úgy tűnt, érdekelt.

Nekem például "Törölt nick" alatt is vannak itt régi hozzászólásaim, ami a Kombucha egyéb dolgairól szólt, és amiket nem akarnék már többször ismételgetni. (De nem mindegyik Törölt nick az én hozzászólásom, természetesen vannak mások is.)

Itt a Konyhaasztal szekcióban van sörfőző, pálinkafőző, kenyérsütő, disznóvágó topik, konyhatrükkök stb. A "konyhaasztal" fogalma, hasonlóan a TV-s gasztronómiai műsorokhoz valójában közelebb áll a sütés-főzés gyakorlati részéhez, amellett persze szokás említést tenni egy-egy étel, élelmiszer táplálkozási értékeiről is.

Ez a két vonal békésen megfér egymás mellett a többi topikban is, a TV-műsorokban is, sőt jellemzően épp a gyakorlati rész van túlsúlyban. Mindenki azt a részét olvassa el, ami őt érdekli.

Tehát nem jogos elvárás, hogy a topik szóljon másról. Esetleg szóljon másról is. De igazság szerint ezt sem lehet elvárni, mivel a fórumozás önkéntes műfaj.

Előzmény: gvgv (1880)