Huncharles Creative Commons License 2015.02.20 0 0 608

Pedig de, ez egy K12 topic. :) Ugyanis akkor indult, amikor 2013-ban még ez volt az új!

 

Nekem is esőérzékelős az ablaktörlő, de a már 11. évén túl levő autó ilyet sose csinált... A "fokozatmentes"-ség szerintem eléggé parasztvakítás. Tehát ha úgy hagyod automatán, és beállítod a fokozatot, akkor néha töröl, néha nem. Én épp ezért mindig off-on hagyom, ha törölök akkor meg 1-2-es fokozat. Néha az automata állásban is jó, főleg ha épp van eső! Nem tudom, hogy erre ki fognak-e hozni bármit is egy elektromos vizsgálat alapján.

 

Látom, a szervizek se javulnak... :(

Én általában Budaörsre (ritkábban) és főleg a Máriássy utcához hordom, a Rákóczi hídhoz. Sajnos semmi se olcsó, ami márka, de ott legalább eddig korrektek voltak, és mindent be tudtak szerezni (pl. csavarkupak, patent, stb.)

 

Nekem egy olyan gondom van, hogy nem megy a fűtés néha. Volt, hogy kevesebb volt a hűtővízben, mint a minimum, ez lehetett az oka, utántölöttem. Semmi. Cseréltem pollenszűrőt (ideje volt), de ez se. Máskor meg jó a fűtés: ha elalszik a kék lámpa (tehát üzemmeleg a motor) akkor elkezdi, máskor meg akkor sem.

Valakinek volt ilyen gondja? Lehet, hogy a termosztáttal van baj?

 

Ha amúgy az instant fogyasztásmérőre gondolsz, azt sose nézd, mert össze-vissza mér " ". Ha adsz egy nagy gázfröccsöt, akkor nekem is kiakad, 15L és aztán nem is mér, de visszaáll 1 mp múlva. Én inkább az avarage-t használom. Nekem emiatt sosem volt sw frissítés, nem is tudtam, hogy ez lehetséges. :)

 

Üdv!

Előzmény: lovasn1 (605)