Törölt nick Creative Commons License 2015.02.25 0 0 2768

Kedves Kádár Doktor Úr!

 

Szeretnék pár kérdést feltenni, ha nem bánja...

Szeretnék teljes láb lézeres szőrtelenítést. Van tapasztalatom, már eredményesen kezeltek egy klinikán bikini és hónalj területen. Viszont mivel szerencsés alkat vagyok - világos bőr, sűrűn növő, fekete szőrszálak - a bikini és hónalj kezelés már első alkalommal olyan hatásos volt, hogy csak fél évente kellett visszamennem. A második kezelést követően teherbe estem, majd szoptattam, és így volt három és fél év kihagyásom, de az eredmények megmaradtak. A kezelést utána folytattam, de mivel egyáltalán nem nő vissza szőr, elég fél-háromnegyed évente mennem, így most összesen öt kezelésen vagyok túl (ha jól emlékszem 2005 óta)

Az lenne a kérdésem, ha én most elkezdem a teljes láb kezelést, Önnél is van lehetőség ilyen hosszú időt kihagyni két kezelés között? Szeretnénk újra babát, de nagyon zavar, hogy folyton begyullad a lábam mindenféle szőrtelenítő dologtól (krém, gyanta, borotva), és már annak is örülnék, ha csökkenne a szőrmennyiség - mert nem akarok még három évig "szenvedni", amíg mehetek egy kezelés-sorozatra a következő baba után.

Másik kérdésem, hogy a pajzsmirigy alulműködés (gyógyszerrel tünetmentesen szinten tartott), és ha esetleg lombik kezelésre van szükség (rengeteg hormon), ezek hogyan hatnak a szőrtelenítés eredményére?

Fizetni Önnél alkalmanként kell, vagy előre egyben az előre meghatározott számú kezelésért szerződéskötéskor?

 

Válaszát előre is köszönöm,

üdv,

Mia