Zacccné Creative Commons License 2015.03.04 0 0 705190

Szia Nóra,

 

hogy vagy?

Remélem, az eltelt két hónapban sikerült "rendezni magadban a dolgokat"!

Szerintem vársz abba az ólba valakit, ha ennyi mindent szeretnél megcsinálni rajta. :-) Tudtál már haladni vele?

Ma láttunk az utcánkban egy német juhászkutyát. Ott téblábolt egy ház előtt és többen is mondták, hogy délután óta ott van. Nem tudjuk, kié lehet, mert eddig nem láttuk ott, nem is ismerős a kutyus. Persze egyből elkezdtünk töprengeni, mit csináljunk. Hívtuk a fajtamentő egyesületet, nem tudnak segíteni, de FB-ra feltette a hölgy, akivel beszéltem. Hívtunk egy állatmentő egyesületet, ott azt mondták, hogy úgyis holnap jön erre autójuk, be kell jelenteni az önkormányzatnál és akkor befogják. Mondom, ha még itt lesz, mert nem tudjuk, honnan jött, mi lesz vele éjjel, stb. Az állatorvost is hívtuk, de ő is az önkorm.-hoz irányított.

Adtunk neki enni-inni, szegény annyira éhes volt, mindent befalt, pedig 3 adag kaját adtam neki. Nem néz ki rosszul, jó állapotban van. Nincs rajta nyakörv. Lehet, hogy valaki kitette :-(((((( Olyan szép, tényleg! Sajnos nem tudtunk többet megállapítani, pl. hogy fiú vagy lány, vagy fáj-e valamije, öreg-e vagy fiatal, mert nem mert nagyon közel jönni. Bezzeg amikor a kaját vittük! Elsőre a férjem ment, akkor még nem tudta, mit akar ez az ember, de amikor megérezte az ételt, közelebb ment. Másodszor én mentem, akkor már érdeklődött, harmadszor pedig - szintén én mentem - már meg sem akarta várni, míg minden kaját kiborítok elé, túrta félre a kezemet és falt. Ivott is sokat. Sajnos éjjelre nem tudjuk itt elhelyezni, akár az udvaron is, mert azért nem akarjuk , hogy Némónak vagy a cicáknak baja legyen, végülis nem ismerjük, nem tudjuk, mennyire kiszámíthatatlan. De barátságosnak tűnik , a harmadik etetés után már a kezemet is nyalogatta. Meg egy ideig jött is utánam, na mondom, megvan a második kutya.. de visszament. Nem értjük: fel-alá sétál egy bizonyos ház előtt, ahol nem is laknak. Vajon mit akarhat ott? Olyan, mintha meg lenne zavarodva, úgy rója az utat fel-le.. Úgy vettem észre, hogy fél is azért, mert a farkát behúzta a lába közé. Amikor etettük, akkor már volt farokcsóva. 

Mindenesetre holnap bejelentem. Nagyon remélem, hogy nem döntök rosszul és nem teszek rosszat neki.

A cicák olyan aranyosak voltak! Amikor ott voltam a kutyával, akkor ők is odajöttek ahhoz a házhoz és nézték, mi történik. Zsiga a kerítésoszlopon dekkolt, Maugli a kukán, Lucy meg a kapu előtt, persze a kerítésen belül (egyszer kint volt és a kutya utánairamodott, de vissza lehetett hívni). Vigyáztak rám :)

 

Nem tudom, mi lesz a sorsa ennek a kutyának, de nagyon fogok érte szorítani!!!

 

Saját állatkák megvannak, minden változatlan.

 

Ha jár erre még valaki, adjon hírt magáról! :)

 

Előzmény: CBNora (705189)