Zacccné Creative Commons License 2015.03.10 0 0 705205

Sziasztok,

 

ma voltam Lizát oltani és megkéreztem a dokit, hogy megy ez. Azt mondta, hogy az önkormányzat fizet a gyepinek az ott eltöltött napokért, de 14 nap a max. Milyen érdekes! Nem az állatok "egészségügyi karanténja" miatt van ez, ahogy mondták, meg hogy megvizsgálják, van-e valami baja a befogott állatnak, hanem a pénz miatt. És ezért bent is tartják 14 napig. És azt is mondta, hogy 14 nap után, ha nincs meg a gazda és nem tudják menhelyre adni, mert valami okból nem fogadják, akkor altatás :(

Nyilván a címek kiadása csak egy gyenge próbálkozás volt, sejtettem, hogy nem adhatják ki, max talán a rendőrség kérésére. Meg azt is értem, hogy törvényesen jártak el, csak ezt így nehéz elhinni, hogy az állatok érdekében történik.

De az nem rossz ötlet, hogy járjak utána, hogy a mostani gazda nem akar-e lemondani róla.

 

Köszönöm a segítséget, reakciókat!

 

És megtudtam, hogy a kutyákat havonta kéne féreghajtani! Van egy élősködő, ami 109 millió petét rak évente (brit tudósok kimutatták...), és még a 3 havi féreghajtással is 67 milliót. Havi kezelés mellett tűnik csak el a szervezetből, illetve el nem tűnik, de nem szaporodik.

Előzmény: Nyafkamacska (705204)