Diofa Szelleme Creative Commons License 2015.04.12 -1 0 477

A járványok eltűnése elsősoran a jobb táplálkozással és jobb higiéniás viszonyokkal függ össze. Mintha mostanában válsában lennénk nem? A válság rosszabb életkörülményeket, rosszabb / kevesebb ételt, fűtetlenebb és így egészségtelenebb otthonokat jelent = jobb melegágyat a járványoknak.

 

Ugyanakkor az életben nem volt ennyi allergia, autoimmun betegség, stb mint mióta a WCre menés ellen is van egy vakcina ami btw a nagy gyógyszergyártóknak hoz pénzt.

 

Olvass egy kis Rapportot ha megunod a programozást, egyáltalán, ha tényleg kutatni akarod a témát (tényleg?) akkor érdemes az angol nyelvű tudományos cikkeket elolvasni róla.

 

Megígérem, rohadtul meg fogsz lepődni hogy mi az igazság a témában.

Pl ez itt egy tényleges kutatás, tényleges tesztalanyokkal, és elég nyilvánvalóan azok a gyerekek a sokkal egészségesebbek akik életükben nem kaptak egy vakcinát sem.

Tudom nehéz a dogmákat és hitet levedleni de már fájdalmas nézni a common sense totális hiányát.

http://www.vaccineinjury.info/vaccinations-in-general/health-unvaccinated-children/survey-results-illnesses.html

Például:

"

The national institute of health in the USA  states that 23.5 % Americans suffer from autoimmune disease. This is a prevalence of more than 7% of children.

Diabetes affects 0.2% of the children under 20 years of age  in the USA (National Diabetes Fact Sheet)

The KIGGS study showed prevalences of epilepsy with 3.6%, prevalence of Diabetes in Germany with 0.1% and diseases of the thyroid gland  with 1.7%.

 

"

Ha ráérsz kiváncsi lennék, hogy szerinted hogyan lehetséges hogy mig az autoimmun betegségek aránya 23,5% amiből 7% gyerek, az oltatlan gyerekek között az autoimmun betegség aránya 0,44%.  És kb ez a minta a jellemző a többi, újkori betegségre is.

 

Ezt pedig arra, hogy mennyire "biztonságosak" a vakcináik, mi minden történhet még:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/poland/2235676/Homeless-people-die-after-bird-flu-vaccine-trial-in-Poland.html

 

 

Üdv.

Előzmény: NevemTeve (475)