Anita Lakatos Creative Commons License 2015.05.08 0 0 91

Kedves Szunyi91!

Olvastam a hozzászólásodat... sajnos a héten nekünk is lebénult a kis keverék tacskó kutyinknak, Somának a hátsó két lába. Szegényke nem bír menni, csak húzza maga után. Rögtön elvittük orvoshoz, aki egy három napos szteroid kúrát javasolt, azt mondta porckorongsérve van. A kúra második adagját kapta meg tegnap, ma kapja a harmadikat.

Közben több állatorvost is felhívtam itt Miskolc környékén, és azt mondták, hogy rögtön kellene műteni. Akkor nagyon elkeseredtem, mert Nyíregyházán van csak műtét, és már arra a napra nem igazán lett volna ideje az orvosnak.

Szörnyű érzés volt, a tehetetlenség. Aztán el kezdtem olvasgatni és rátaláltam a topikra...ami kicsit megnyugtatott, hogy azért van több kutyi, aki meggyógyult, még ha nem is teljesen. :)

Bízom benne hogy a mi Sománk is meg fog gyógyulni.

 

Amit szeretnék kérdezni Tőled (mivel Szombathely elég messze van tőlünk), hogy a homeopátiás kezelést azt az orvos javasolta azt írtad. Rá fogok kérdezni, de honnan szereztétek be a gyógyszereket, mert sajnos a neten nem találom. Mindenképpen szeretnék neki venni, de lehet ez orvosfüggő is, ki miben hisz.

Megköszönném, ha segítenél nekem ebben.

Egyébként az első injekció után már mintha másképp húzna szegény a lábát, és érzi is ha csikizzük :)

Köszönöm válaszodat!

 

Előzmény: szunyi91 (88)