NGeeee Creative Commons License 2015.06.02 0 0 2821

Kedves Beautiful07!

 

Én is nagyon sok mindent kipróbáltam az elmúlt 5 évben, kivéve az elektrolízist. Szőrtelenítés terén szerintem veteránnak számítok. Jelenleg is járok évente kétszer az általam legjobbnak vélt szalonba, de kicsit már unalmas és másra is tudnám költeni azt az összeget. Szeretnék pontot tenni a végére. Természetesen a szalonban ahova járok még a mai napig hitegetnek, hogy ez bizony végleges, de engem már nem igazán érdekel, hogy mit mondanak. 4-5 hónapig eltűnik a szőr és addig is boldog vagyok.

 

Tényleg félreértettelek. Azt írtad, hogy 3 évig jártál Katihoz és aki a karját vagy a lábát akarja kezeltetni az 20 évig fog hozzájárni. Én ebből arra következtettem, hogy folyamatosan visszanőnek a szőrszálak, újra és újra kezelni kell, mint a lézeres vagy az IPL-s kezelésnél. Tehát nem végleges. Lehet, hogy rossz a gondolatmenet.

A honlapjára az van írva Katinak, hogy 5-20%-ban előfordulhat visszanövés és ezt ismételten kezelni kell.

Azt nem értem az egészben, hogy ha tényleg maximum csak 20% nő vissza és végleges, akkor miért kell odajárni ilyen sokáig? Kevés szőrszálat tud egyszerre kezelni vagy több időre van szűkség a kezelések között? Letudnád írni, hogy pontosan miként is néz ki a teljes folyamat?

Nem szeretnék egyébként elmenni hozzá, csak nagyon kíváncsi vagyok és információt gyűjtök.

Előzmény: Beautiful07 (2819)