kutya1313 Creative Commons License 2015.06.10 0 0 24

Bizonyára sokan kerültünk abba a helyzetbe, hogy nem tudtuk biztosítani kedvencünk napi mozgásigényét. Sokszor rajtunk kívül álló okok miatt történik, de mégis megesik. 

Ők is ugyanúgy szeretnek kimozdulni, játszani, ismerkedni, ahogy mi. Számukra a sétáltatás a kikapcsolódás.

 

10 éves tapasztalattal, kiképzői oklevéllel rendelkező állatbarát vállal Zuglóban / más kerületekben megbeszélés szerint /:

*          kutya vagy macska gondozása napi többszöri látogatással, etetéssel, sétáltatással, cicák esetében WC tisztítással, simogatással

*          ha ön elutazna vagy nem érne rá, kutyáját nem kell idegen környezetbe adnia, hiszen saját, területén vállaljuk felügyeletét,  mindennapi sétáltatását

 

Igény esetén panzióztatást is vállalok otthoni környezetben.

 

Kérésre ismerős vagy szomszéd segítségével elvégezhető a bejutás, ha nem tartózkodik otthon az ügyfél. Etetést tartalmazhat az ár megegyezés szerint.

 

Pont a kertben tartott kutya él ingerszegényebb környezetben: neki általában sokkal kevesebb séta és foglalkozás jut, mondván hogy úgyis
kint van a kertben egész nap. Így aztán nem találkozik kutyahaverokkal, új szagokkal, élményekkel: ő van igazán bezárva, nem a lakásban élő kutya, aki jó esetben napjában háromszor-négyszer is kalandozni indulhat a gazdájával a környéken.

 

Ha kertben tartjuk a kutyát, akkor is legalább naponta egyszer sétáltatni kell, hiszen csak a közös séta során találkozhat más kutyákkal, érhetik számára oly fontos idegen szagingerek.

 

Érdeklődni:

 a 20/559 8368 számon lehet