szrol1 Creative Commons License 2015.06.12 0 0 7205

Tegnap voltam a hivatalos bemutatóján a Superb-nek. Első benyomásra nagyon jónak tűnik. 2 autót rendeltem, egyet még akkor amikor nem tudtam az árat, egyet meg a héten az árak tudatában. 2-ből csak az egyiket kell megvennem, a másik majd tesztautó lesz.

Az elsőbe belerendeltem a virtuális pedált, amely sajnos nagyon drága lett a simply clever csomag miatt. 18"-os kerék is jobban mutat mint a 17"-es. Lényegében ezek a változások a 2.-ban.

Az első 2 héten belül érkezik és már július első hetében be tudok ülni, míg amit ezen a héten rendeltünk az csak októberben várható, de ez 2 héten belül.

 

Tegnap este a bemutatón elcsábultam és döntöttem, nem várok októberig és átveszem az elsőt a 17"es kerékkel és virtuális pedállal. Remélem ezt a pedált sokat fogom használni 120ezerért! :-)

 

A 17"-es kerékre télen pedig veszek téli gumit ez lesz majd a téli szett, tavasszal meg, veszek 18" modus felint a kocsira külön. Októberben lesz egy garnitúra 17" nyári gumi eladó! :-)

 

A L&K felszereltség éri meg a legjobban (300e Ft-al lett volna drágább, ezért ezeket kaptam volna pluszban: első park radar, 3 zónás klíma, full bőr ülés, adaptív rugózás. Szóval ez a 200ezret megérte volna), de sajnos a barna belső a zongoralakk dizájnnal nekem nem tetszett, míg a  világos belső 3gyermekes apukaként továbbra sem merem bevállalni.

 

A nagy navi szép és jó, de 400ezret szerintem nem ér! Főleg, hogy már a Bolero is tudja a mirror linket (ezzel elvileg az okos telefonod kijelzőén lévő dolgokat tudod megjeleníteni a kocsi kijelzőjén).