v_peti Creative Commons License 2015.06.28 0 0 3501

http://konteo.blogrepublik.eu/2014/11/19/john-titor-tortenete/

 

1998-ban született, akkor most 17 éves! Tehát ha valahol van egy ilyen nevű úriember, akkor megrohamozhatják a tévések a közeljövőben, ha egy angol nyelvű oldalon is születik ilyen poszt, mint amit belinkeltem. De szerintem ezzel ő is tisztában van, és szerintem nem a saját nevén posztolt.

 

Az orosz háborúról viszont más forrásból (vallásos látnokok) is olvastam. Eszerint az oroszok hirtelen megtámadják a világot. (Előzmény: egy befolyásos politikust meggyilkolnak a balkánon.) Bevetik az atomot is. Bajorország és Ausztria megússza, Prágát lerombolják. Az ablakokra fekete kartont kell tenni! (Miért, hány atomot dobnak le? - Atomvillanás esetén ebben a sötétítésben lehet ráció.) Na meg gyertyát kell gyújtani és imádkozni kell. Valószínűleg 3 évig tart a háború. És egyes helyeken ott is milliárdnyi áldozatról írnak. De ezt megelőzi egy figyelmeztető jelzés. Egyes (vallásos) források szerint az 1990-es évek közepén. Igaz, ugyanitt II. János Pál halálát 1994-re teszik. Viszont más jövendölések szerint már csak egy pápa lesz. (Ferenc kissé kilóg a sorból, mert Benedek még él.)

 

Tény az, hogy az ezredforduló körül még nem volt látható, hogy Oroszországban a helyzet zavaros lesz, tehát valami alapja mégis lehet a dolognak?