aposzám Creative Commons License 2015.07.11 0 0 444

Még TE beszélsz tudományról, amikor bizonyítottad a módszeres hazudozást??? Meseszövés a legfinomabb neve a tudatos ferdítés sorozatnak!!! 
Eddig auzt hittem, hogy gondolkodó elme volnál, és már elnézést de mindent magadon kívül kizársz, figyelj és értsd meg Tóth Gyula videóját belinkeltem tavaly, vagy azelőtt, Szkitiától Magrebig címmel.
Nagyon meggyőző volt nekem, hogy Nagy Konstantin kitaláció a Róma szégyenének eltüntetésére és Atilla hun király ezért ment a római seregek ellen, illetve Róma behódolva elfogadta a kereszténységet, és a sok keresztény miatt nem égette fel Rómát szemben a hazudozásból kitalált Alarikkal, aki mindenben ugyanazt csinálta,mint az Atilla legendájában szerepel, pl. a folyóban való temetés 410-ben 454 helyett. Atilla is át akart menni Afrikába, és a Catalaunomi nem létezett csata után ott maradt 40 ezres lovas sereg vezére GejsErik és Fia Hunerik ment át megalapítani Magrebet!
A Nagy constantinnak álmodott 306-os győzelem helyett Atilla alarikként létezik 406-ban Róma felégetőjeként, amire szintén nincs régészeti bizonyíték, csak Atilla Constantinus pénzérméi.
Az persze kiváló ha a hungár naptár szerint 600-as években létezhetett Atilla harca és halála PL. 610, mert akkor az Anonimus-i és későbbi magyar krónikákkal egy idő-számítás rendszerbe kerülhet.
Tehát ne maradj saját váradban, NÉZZ KÖRÜL KI MIFÉLÉT ÁLLÍTVA SEGÍTHETI A VÉLEMÉNYEDET.
Mert ekkor a teljes Niceai zsinat és mesekör is mindenestől hamisítás Constantinusszal együtt,
pusztán azért, hogy a Római Birodalom KERESZTRE FESZÍTÉSES bűneit ELKENJÉK!

a KÉRDÉSEK SZÁMODRA IGAZOLÁSOKKÁ VÁLHATNAK!
A magyar gesták téged és a Hungár naptárt igazolhatják, ha a hazudozást kijelölve sikerül beazonosítani, ugyanis
306+297=603-as év, és akkor Heribert Illig állításai, Tóth Gyula vélekedése és a Hungár naptár azonosat, és egymást erősítőt állít! Tehát az igazságot mondhatnák el!
Ekkor ugyanis a 297 éves hazugság H.I. szerint kiadhatja N.constantin hazugságát a Niceai zsinat is 622-ben volt, amit akkor tudatosan visszahazudtak hihetővé képzelt 325-re, azaz 603-tól 622-ig szedték össze a történelem hamisítás legendáihoz szükségek feljegyzéseket és kitalálták a módszertanát,

csak éppen a 190 éves módszeres csillagászati csúszást kellett a Hungár naptár szerinti 1006-1206-os betoldással látszólag helyretenni.
Miközben az első kereszténységet felvett ország Armenia volt 301-ben, ha jóll emlékezem. Ekkor Atilla Európai hadjárata és kereszténységet védő szerepe teljesen egyértelmű, és akkor az Ariánusi tanok megjelenését az ördögi évszámra 666-ra hazudozást is vissza lehet tenni 369-tájára, amikor az Arab-ok (Ariánusi Apák) tömegesen megjelentek a valódi történelemben.
Ez tőlem itt csak egy vélekedés Tóth Gyula videóját követve, és sok tévedésem lehet (nem lévén felkészült történelem elemző),
mert a valóság sohasem precíz években ment végbe, hanem minden esetben folyamatosan, legfeljebb néhány kemény háborús, vagy egyéb esemény tehetett pontot ezek végére.

Előzmény: grálizidor (443)