n.tomika Creative Commons License 2015.07.22 0 0 322

Szia!

Most olvasom, hogy hogyan is jártatok! több mint 2 hónapja írtad az első rohamról a beszámolót....azóta hogy van? Ha kicsit visszább olvasol elég sok hozzászólást találsz a nevemben, hisz nekem volt egy csodaszép 11éves németjuhászom, akit 9hónap alatt vitt el ez a betegség, vagyis nála az agydaganat!

Nekem az első roham után 3hónapig nem volt semmi. utánna egymás után 3is!akkor kezdtem el gyógyszerezni, és utánna egy sikersztorinak indult, mert augusztusig nem volt roham, aztán úgy begyorsult, hogy szeptember végéig bírta szegénykém!

Szóval ezt mindenkinek írnám, hogy ha van egy kis "üres járat", akkor se hagyjátok fel a kezelést, próbálkozást mert ebből gyógyulni nem lehet, csak szinten tartani!

Minden esetre, ahogy olvastam a szitu hasonló. nekünk szinte mindíg álmában kapta el! épp ezért a sevenal és diazepam, amit neked is felírtak NEM jó! mert mind 2 nyugtató hatású gyógyszer! és mivel álmában vagy nyugalmi időben kapta el a roham, épp még rosszabbat teszünk vele ezekkel a gyógyszerekkel, mert csak nyomjuk oda vissza! nem tud feljönni belőlle! Legalábbis nekem az epilepszia szakember ezt mondta! Nem tudom milyen orvoshoz jártok, de sejtem, hogy sima állatorvoshoz, mert ők ezt tanulják, és mind ezt is tanácsolja, írja fel, de eddig egy ismerősömnek se vált ez be! Én azt tanácsolom Neked és mindenki másnak, hogy ha teheti keressen fel egy kutya epilepsziára szakosodott állatorvost! A kutyaepilepszia.hu oldalon az epilepszia térképen mindenki megtalálja a hozzá legközelebbit! Én tegretolt adtam a kutyámnak, és meg nem mondom, mi lett volna ha nem azt adom, vagy ha épp nem adok neki semmit, de azt mondták ez a jó és én mindent megpróbáltam!

Egyébként nekünk csakis nagy rohamaink voltak, és az 99.99% ban nagy nyálalással járt! amikor a kutya oldalt fekve rohamozott erőss nyálalás volt amivel végig összekente a nyakát, szája környékét, és ha utánna azonnal nedves ronggyal vagy vízzel nem töröltem le nagyon oda száradt, szerintem ez a ti esetetekben is jel lehet arra az esetre ha nem vagytok vele! bár én sem tudom volt e rohama mikor nem láttuk, de szerintem nem, mert ezen árulkodó jelek nem voltak!

A frontok nagy hatással vannak rájuk, álltalában rohamot okoz, és mostanság folyamatosan váltogatják egymást!

Mindenkinek kívánok rohammentes napokat, jó egészséget és legfőbbképpen KITARTÁST!

Ha kérdés van kérdezzetek nyugodtan, ha tudok írok!

Előzmény: Mackómamó (310)