léna77 Creative Commons License 2015.09.16 0 0 2836

Kedves Mindenki!

 

Nagyon rég jártam már a fórumon és teljesen megrökönyödve olvasom Beautiful07 hozzászólását és nem is tudom szó nélkül hagyni!

 

Nem tudom, hogy mi változhatott az utóbbi 5 évben. Én 2010 márciusában jártam utoljára Katinál. Azóta azért nem, mert nem volt rá szükségem...de ha lesz, az tuti hogy újra hozzá megyek.

Én egy szezonon keresztül lövettem a szőrtüszőimet, de életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam. Azt gondolom -főleg így utólag-, hogy ha sok kiírtandó szőrszál van, akkor nagyon kitartónak kell lenni a dologhoz (majdnem minden péntek du és szombat délelőtt ott voltam). Nem vagyunk egyformák, én nem szeretem a fél megoldásokat, ezért is váltottam a lézeresről erre. 

 

Én csak arról tudok nyilatkozni, ami velem történt, amit én láttam. DE!!

Rajtam egy heg sem maradt, gyönyörűen meggyógyult a bőröm (persze ez bőrtípustól, és a kezelések utáni "ápolástól " is függ). És nem egy területen kezelt Kati, szóval ami engem illet, rólam általánosságban elmondható. Ezen kívül azért találkoztam ott pár emberrel...és ők is visszajártak. Nem volt egyszerű végigcsinálni (és olcsó sem), de nekem nagyon megérte. 

Nyilván az, hogy emberileg mennyire jössz ki valakivel, egyénfüggő. De én mindig megtaláltam Vele a közös hangot. Sőt! Csípem is, nagyon.

Csak gondoltam, hátha érdekel vkit más véleménye is....

 

Üdv

Léna

 

 

Előzmény: Beautiful07 (2815)