Törölt nick Creative Commons License 2015.09.20 0 0 13671

Tulajdonképpen semmiféle klub vagy szervezeti gondolatom nincs.Mindösszesen ami engem érdekel abban a témában szertném ha találkoznának az ilyen motorok tulajdonosai érdeklői.

Megpróbálom ezeket a fanokat összeszedni itt az országban,ha vannak még...

A mi 3db klubunk "tagjai"kivételével is van még biztosan sok olyan vitéz aki rendelkezik a lent említett feltételeket kimerító mocival,közöttük érdekesebb,pld Cagiva vagy Kawasaki modellekkel ,amik ugye nem olyan gyakoriak.

De nagyon szívesen látnék akár épített motorokat vagy akár a nem enduro műfajban jeleskedő de mégis a terep és kaland vonalán helytálló motorokat.

Nem a most megrendezendő "kalandosmotoros" találkozó motorosaira gondolok hanem akik ezt teszik vagy tették más "nem utcai"motorokkal.

Ezt ugyan nem vettem bele a kiírásba,de első alkalommal azt hiszem a fontos a megfelelő társaság kialakulása és nem a létszám.

Többen jelezték az érdeklődésüket már ,ugyan többnyire az ismert arcok akiknek vannak régebbi gépei,de remélem a tavasz beköszöntével megmozdulnak a csendesebb öreg historic enduro bike tulajdonosai is!

Tehát a helyet szervezem és a programot,a többi meg ki szokott alakulni:)

Előzmény: Balkan Bistro Érd (13667)