d.cs Creative Commons License 2015.10.15 0 0 2839

Sziasztok!

 

Döbbentem olvastam Beutiful07 véleményét Korsós Katiról és egyből az jutott eszembe, hogy talán kettő ilyen néven tevékenykedő kozmetikus van....

 

Főleg azoknak szeretnék írni, akik fontolgatják ezt a fajta szőrtelenítési módot. Gondolom többen vagyunk úgy,hogy egy kisebb vagyont költöttünk különböző szőrtelenítési eljárásokra, de egyik sem ért semmit.

Csak ajánlani tudom az elektrolízises szőrtelenítést, mint ahogyan a Katit is!  Az, hogy emberileg egyébként egy kimondottan szerethető, jófej, jó humorú csaj csak bónusz, mert nem barátot szerezni megyünk kozmetikushoz.  Az én bőröm (minden területen!!!) gyönyörűen meggyógyult, egy heg sem maradt sehol, pedig már 3.éve járok hozzá. Betartom amit kell, azzal kenem a bőröm, amit a kozmetikus javasolt (2 db ! termék, egyik sem sorolható a drága kategóriába!)  Az eljárás hatékony. Azt nem mondom, hogy kellemes érzés, de valamit valamiért...és arról, hogy ez ilyen érzéssel jár, nem a kozmetikus tehet, legyen az a Kati, vagy bárki más.

Felmerült az is, hogy kétszínű, kibeszél másokat...ilyesmi. Furcsa, a 3 év alatt soha senkiről nem hallottam tőle sem jót, sem rosszat. Azt hiszem, kétszínűnek inkább az mondható, aki név nélkül ír ilyesmit az Interneten,majd odamegy és "jópofizik".

 

Soha nem írtam még sehova, többet ide sem fogok.

Remélem ezzel a véleménnyel segítek olyanokon, akiknek meg majd a Kati segít életük frusztrációját hátrahagyni!

 

Sziasztok!