szrol1 Creative Commons License 2015.11.03 0 0 7280

Megosztanám, hogy jártam az új autóvásárlással:

 

Június elején egy kedvező ajánlat miatt megrendeltem az új Superb kocsimat, és megállapodtunk a meglévő autóm beszámításáról is. Teltek a hónapok én meg türelmesen vártam az autót. Október végén meg is érkezett. Miután megnéztem az új autót és mindent rendben találtam és a kereskedés megnézte újra a régi autómat és ott is minden rendben volt. A megállapodásunknak megfelelően a kilométer limitet sem haladtam meg, pedig az új autó gyártása 1,5 hónapot késett. Ezt követően a szerződésünknek megfelelően kiállították a különbözetről a számlát, amit én másnap át is utaltam.

Ezek után türelmesen vártam, hogy jelentkezzenek, hogy mikor tudom átvenni az új autómat.

 

Aztán jött a hideg zuhany! Tegnap felhívtak, hogy sajnos a szerződésünk és a kifizetés ellenére a régi autómat csak 450e Ft-al kevesebbért tudják beszámítani. Természetesen megértik, ha visszalépek a vásárlástól és természetesen vissza fizetik a pénzem!

 

Több hónap várakozás után, megjött az új kocsi, folyik már rá a nyálam és akkor közlik, hogy fizess még majdnem fél millió Forintot, ha átakarod venni!?? Kérdem én ez mi?

 

A kereskedés a székesfehérvári WolfAutó Kft., ahol már 11 éve (ez idáig elégedett) ügyfél vagyok, a mostani Superb-et is oda hordtam végig szervizbe, szinte mindenkit ismerek név szerint. Egyszerűen nem térek magamhoz, de a plusz 450e Ft-ot nem tudja befogadni a gyomrom!