Szipolykaa Creative Commons License 2016.01.12 -1 0 80698

Szep reggelt!
Lenne egy kerdesem.
Tudomanyos teruleten dolgozom, es van egy bizonyos spam, ami rettenetesen bosszant: Mindenfele online ujsagok kerik, hogy publikaljak bennuk. A jelensegek "predatory publishing"-kent irjak le, es megvan a konferencia-megfelelojuk is ("predatory conference"), bovebben itt: http://cabbagesofdoom.blogspot.com.es/2013/07/omics-group-conferences-sham-or-scam.html es itt: http://scholarlyoa.com/2013/01/25/omics-predatory-meetings/
Na ezek nem hagynak nekem beket, es ami a legnagyobb pofatlansag, hogy leiratkozni abszolut lehetetlen, egyszeruen ignoraljak, es tovabb ömlik a sok szenny a postaladamba. Pedig mar azt is kinyomoztam, hogy a legbosszantobbnak melyik g. a tulajdonosa (egy indiai faszi), bejeloltem a Face-n, es a barom visszajelolt :-) Ezek utan irtam neki uzenetet, de arra sem valaszol a tetu.
Ezert elhataroztam, hogy - miutan ezek a dolog termeszetebol adodoan mindig valos e-mail cimrol irnak - errol tobb izben meg is gyozodtem -, megprobalok bosszut allni rajtuk. Letrehoztam Google baratunk szamara egy weboldalt, amit feldiszitettem olyan nepszeru cimekkel, mint "Guestbook", "Restaurant", "Contact us" esatobbi, aztan felsorolom az e-mail cimeket. A problema csak az, hogy a Google egyelore meg nem talalt ra erre a weboldalra. Hogyan tudnam megmutatni neki?