Az önthetőségről nem tudok nyilatkozni, nekem is volt már A-ól Z-ig minden, amit el tudsz képzelni.
Olyankor általában sejtem, hogy mi okozhatta az adott tulajdonságot, aztán ezt jól elfelejtem... :-)
Az a helyzet, hogy mindig, mindent írni kellene, akkor talán sokkal több megmaradna,
le lehetne vonni a tanulságot és fel lehetne állítani szabályszerűségeket.
Akárhogy lesz, kérlek, számolj be az eredményekről!
Ha lassú receptet akarsz alkalmazni, a méhviaszt messze kerüld el, piszok gyorsan pudingosodik!
Én mostanában a habzás terén kísérletezem, mert mint írtam, nem tudom 'korlátlan' mennyiségben
használni a kókuszt. Muszáj valamit kitalálni. Ja, és egy időben gondot okozott az avasodás,
azon a területen is informálódom és kísérletezem. Most lehet, hogy rátaláltam valamire (ezt most
ne úgy értsd, hogy NASA-titok, csak én még nem nagyon használtam, ill. más formában),
de még nem akarok messzemenő következtetést levonni. Ha bejön, akkor összehasonlító adagok
következnek és le lehet vonni (magamnak) a konzekvenciát.